AzurGo er et team af danskere der har boet og arbejde i Frankrig i en lang årrække. Det har givet dem et bredt netværk, samt kendskab til franske forhold. Vi ønsker at hjælpe danskere som gerne vil bo i sydfrankrig eller Paris.


Jacob Nielsen – Bygningsingeniør.

Jacob er uddannet bygningsingeniør fra Haslev Teknikum in 1994. Opvokset i Mogenstrup ved Næstved. Han har arbejdet som projektingeniør og afdelingsleder hos Glenco A/S frem til 2007. Flyttede sammen med sin franske kæreste i Nice 2007. Startede som selvstændig 2009 med bygningsrenovering, samt agent for danske design brands. Har siden 2017 boet i Cannes.


Pernille Picherit – Indretningsarkitekt & designer

Den danskfødte designer og kunstner Pernille Picherit bor med sin familie i et renoveret stenhus på landet ikke langt fra Paris.

Hendes atelier har i haven ved huset er omgivet af natur og harmoni.

Pernilles design og kunstneriske talent kommer til udtryk i hendes begrænsede oplag af kunsttryk og håndknyttede tæpper i samarbejde med kendte danske og franske leverandører af indretningsprodukter.

Hun har også specialiseret sig i indretnings- og designprojekter i Frankrig og Danmark. Pernilles ekspertise inden for indretning er inspireret af hendes nordiske arv.